Beleidsplan sportiviteit en respect

21-12-2017

Beste (ouders van) leden,

Afgelopen zaterdagmiddag heeft zich net na een jeugdwedstrijd een vechtpartij tussen ouders van twee verenigingen voorgedaan in de centrale hal van onze sporthal. De politie en ambulance moesten hiervoor ingeschakeld worden. Deze gebeurtenis is door een aantal ouders en kinderen gezien. Zoiets maakt altijd veel indruk op omstanders. Daarom willen wij u via dit bericht op de hoogte stellen van dit voorval. Mocht uw kind dit gezien hebben, dan kan het nuttig zijn om het er thuis even over te hebben.

Dinsdagmiddag hebben we voorafgaande aan de training met het betreffende jeugdteam aandacht besteedt aan het voorval. Dinsdagavond heeft er een gesprek plaats gevonden met het bestuur van de bezoekende vereniging. Inmiddels heeft een gesprek plaats gevonden tussen een afvaardiging van het bestuur en de betreffende ouders van ons jeugdlid.

De bezoekende vereniging gaat ook in gesprek met de betreffende moeder van hun jeugdlid.

De verdere afhandeling van deze vechtpartij is in handen van de politie.

Het mag duidelijk zijn dat wij verbaal en fysiek geweld nooit zullen tolereren en hier altijd tegen optreden. Wanneer dit nodig is, doen wij dit in samenwerking met de politie.

Wij willen u wijzen op ons beleidsplan Sportiviteit en Respect dat u onder “Downloads” kunt raadplegen.

Wij vertrouwen erop dat ik u hiermee voldoende heb geïnformeerd.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur van The Challengers