BerkSports, ‘MeerActivity en The Challengers hebben een sportief samenwerkingsverband

BerkSports, ‘MeerActivity en The Challengers hebben een sportief samenwerkingsverband

16-07-2020

BerkSports, ‘MeerActivity en The Challengers hebben een sportief samenwerkingsverband 

Het bestuur van The Challengers is verheugd dat met de start van het nieuwe basketbalseizoen een samenwerkingsverband is gestart met BerkSports en ‘MeerActivity. Ricardo Berkhout, eigenaar van BerkSports en voormalig lid van The Challengers, maakt deze samenwerking mogelijk.


BerkSports biedt op professionele- en plezierige wijze functionele fysieke trainingen. Het doel hiervan is om de sportieve ontwikkelingen te zien, door gericht te trainen op; kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid en explosiviteit. De visie van BerkSports is om in kleine groepjes persoonlijke afgestemde trainingen te bieden. Met deze trainingen ga je dus topfit het nieuwe basketbalseizoen in !!!!


MeerActivity is gevestigd in Arnolduspark 13, 2132 CR HOOFDDORP en biedt vrije fitness en groepslessen Zumba, Pilates, Yoga, Total Body Workout, Steps, Fitcircuits en Bodyshape.

 

Door de samenwerking met The Challengers heeft BerkSports het volgende toegezegd: 

  • Een tweetal herenteams kunnen hun kracht halen uit BerkSports bidons.
  • Alle leden van The Challengers mogen voor een gereduceerd tarief van €25,- per maand ongelimiteerd lid worden en deelnemen aan alle mogelijkheden van ‘MeerActivity.
  • Het schoolbasketbaltoernooi rond kerstdagen gewaarborgd blijft met als doel de schooljeugd blijvend te interesseren voor basketball.
  • Voor jeugdleden vanaf 12 jaar tot 20 jaar zijn er een speciale fysieke trainingen ingeroosterd om zo veilig en verantwoord met krachttraining te beginnen. Vanaf 16 jaar is het zelfs mogelijk om zelfstandig of onder begeleiding van Ricardo aan de slag te gaan in de fitness. Tijden voor jeugdfit trainingen zijn iedere maandag om 18.30 en op woensdag 17.00 uur.


Mocht je als lid van The Challengers nog voor de start van het basketbalseizoen in topconditie willen zijn, neem dan snel contact op met r.berkhout@meersquash.nl, of kijk op https://berksports.nl/ voor een gratis proefles.

Zodra het nieuwe basketbalseizoen start zal BerkSports een fysieke training op de club verzorgen, ook zullen BerkSports en ‘MeerActivity in de communicatie- en sociale media vanuit The Challengers Basketball zichtbaar zijn.
 

Met vriendelijke groet,
Sponsorcommissie The Challengers Basketball.
Marc van Uunen
sponsoring@challengers.nl