Sponsoren gezocht

08-04-2018

Sponsoren gezocht

Hallo leden, ouders, partners, vrienden en toeschouwers
Het basketball seizoen 2017-2018 zit er bijna op. En we kunnen wel zeggen een mooi seizoen met kampioenen en bijna kampioenen. Dit succes is te danken aan de inzet van onze spelers, de trainers, de coaches, de scheidsrechters, de sponsoren, de toeschouwers, de (oud)leden en de vele vrijwilligers. Dus aan inzet en enthousiasme zeker géén gebrek. Om volgend jaar als vereniging iets meer te kunnen doen zoekt de sponsorcommissie naar sponsoren. Want een sponsor zorgt dat we binnen de vereniging de mogelijkheid hebben om materialen aan te kopen, activiteiten voor jong en oud te organiseren en dat misschien een teamtenue beschikbaar wordt gesteld.
 

Wat heeft The Challengers te bieden
The Challengers is een geweldige basketballvereniging in Hoofddorp waar van jong tot oud, zowel recreatief als in competitieverband, de mooiste sport ter wereld in een prima sfeer op een goed niveau wordt gespeeld. The Challengers spelen hun (thuis)wedstrijden op de zaterdag in de Fanny Blankers-Koen hal in Hoofddorp en de (uit)wedstrijden in de provincie Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland op diverse niveaus in diverse leeftijdscategorieën. Als sponsorcommissie komen we graag in contact met toekomstige sponsoren om de mogelijkheden te bespreken. Denk hierbij aan een banner met doorlink mogelijkheden op de The Challengers vereniging website, een banier bij thuiswedstrijden of shirtsponsering van een team.
 

Scoor een sponsor
Heb je een sponsor op het oog en wil je daarmee jouw contributie “terug” verdienen of wil je sponsor worden neem contact op met de sponsorcommissie om de mogelijkheden te bespreken.

Sponsorcommissie The Challengers

Marc van Uunen
06-15003804
sponsoring@challengers.nl