Start seizoen 2021-2022

22-08-2021

Beste basketballers en ouder(s)/verzorger(s) van de basketballers,

We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad en staat te trappelen om aan een nieuw basketbal-seizoen te beginnen.
Een periode van bijna 1,5 jaar zonder structureel sporten lijkt achter ons te liggen, ook al blijft Covid19 een realiteit die ook aankomend seizoen nog impact kan hebben. We blijven daarin de richtlijnen van de overheid volgen en we gaan er dan ook vanuit dat onze leden dat ook doen.

Het bestuur heeft de afgelopen periode niet stil gezeten op weg naar seizoen 2021/2022. De Technische Commissie heeft zich gericht op de voorlopige teamindeling en voorlopige trainingstijden. 
Helaas zijn nog niet alle teams voorzien van een trainer en/of coach. Eventuele gegadigden kunnen zich aanmelden bij de Technische Commissie.
Mochten er opmerkingen of vragen zijn over de teams & trainingstijden neem dan ajb. contact op met de TC: tc@challengers.nl

De planning voor de competitie is in het systeem van de bond vastgesteld. Het volledige programma zal zsm op de site van de NBB en binnen de Sportlink App beschikbaar komen.

Namens de diverse commissies en het bestuur,
BV The Challengers