Update Contributie icm Corona

12-11-2020

Beste Leden,

Hoog tijd weer eens voor een update vanuit het bestuur, we zullen proberen het kort te houden:

 

1. Contributies 

Om te beginnen willen we al onze leden wijzen op de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Helaas moeten wij al onze leden aan hun betaalverplichting houden omdat we als vereniging ook een betaalverplichting hebben naar Sportplaza en de NBB. We hopen en gaan er vanuit dat er net als vorig seizoen geld zal overblijven. Dit geld zal worden geretourneerd naar de leden na een stemming in de ALV.

2. Kosten NBB & Zaalhuur

Helaas brengen de NBB en Sportplaza ons kosten in rekening die wij zullen moeten betalen. Inmiddels is de zaalhuur voor alle senioren opgezegd (met inachtneming van de 6 weken opzegtermijn, kosten die we dus zullen moeten betalen). Uiteraard zullen wij zodra het weer kan en mag direct de zaal weer reserveren. Al blijft dit een lastig besluit, wanneer reserveer je de zaal (6 weken opzeg termijn) weer? Het blijft koffiedik kijken.

De zaal is overigens beschikbaar voor activiteiten die binnen corona maatregelen zijn toegestaan. Voor meer info neem aub contact op met het bestuur.

3. ALV & bestuur en kosten

Via deze update willen we ook even de gelegenheid pakken om te communiceren naar alle leden dat wij als bestuur er alles aan doen om jullie te kunnen laten basketballen, ook in de toekomst. Daarbij streven wij ernaar om zo min mogelijk kosten te maken (bijvoorbeeld voor zaalhuur) die wij door COVID niet kunnen gebruiken. Uiteindelijk zullen wij in overleg met jullie (middels de ALV ) bepalen of  (indien er geld overblijft) er geld retour gaat naar de leden. 

Vanuit onze statuten is er tijdens de ALV de gelegenheid om jullie stem te laten horen over de richting & besluitvorming van de club door al onze leden. Dat gaat ook op voor de impact die onlosmakelijk verbonden is aan Covid19. 

Met andere woorden, het is aan jullie!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur