Update n.a.v. persconferentie 14 december

15-12-2020

Beste leden,

Hopelijk is iedereen nog gezond en gaat het naar de situatie goed. Gisteren (14 december) heeft er een extra ingelaste persconferentie plaatsgevonden m.b.t. Corona. Hierin zijn de regels wederom aangescherpt. Dit treft ook weer onze club, en dan met name voor de jeugd daar waar de senioren al niet mochten deelnemen aan groep sporten.

 

Voor de jeugd

Tot nader bericht zijn ook alle trainingen en activiteiten voor de jeugd teams afgelast. Binnen sporten in groepsverband is niet meer toegestaan vanuit de overheid tot i.i.g. 19 januari. Hier dienen wij ons uiteraard ook aan te houden. De verwachting is dan ook dat tot 19 januari sowieso alles afgelast zal zijn. De teamleden (of ouders van) zijn ook door de trainer/coach ingelicht.

 

Contributie 

Het bestuur is aan het kijken hoe de club het beste om kan gaan met de contributie van afgelopen seizoen en wat de impact zal zijn voor het komende seizoen. Hier volgt later meer berichtgeving over.

 

Als club vragen wij jullie begrip voor de situatie en willen we de nadruk leggen op het volgen van de richtlijnen van de overheid (rivm).

Mochten er vragen zijn dan zijn wij uiteraard bereikbaar via de bekende kanalen.

 

Met vriendelijke groet,

The challengers.