Welkom bij "The Challengers"
 

Van jong tot oud, zowel recreatief als in competitieverband, biedt basketballvereniging The Challengers gelegenheid tot gezonde sport en ontspanning in een prima sfeer waarbij teamspirit hoog in het vaandel staat.
Op dit moment telt onze club zo'n 140 leden en spelen we met 11 teams in de competitie. Je hoeft geen competitie te spelen, je kunt ook trainend lid worden. Basketballen, sportiviteit en gezelligheid staan bij ons op de eerste plaats. Binnen onze vereniging kent iedereen elkaar en dat maakt het basketballen extra leuk.


Wil je ook graag basketballen en je bent 6 jaar of ouder? Je bent van harte welkom om een paar keer mee te doen met een training. We trainen en spelen in de Fanny Blankers Koenhal (Arnolduspark). De trainingsdagen zijn op dinsdag en donderdag.

Voor de jeugd van 6 tot en met 11 jaar is er een Basketball'sCool opgezet. De training hiervan is op donderdag van 17:00 - 18:00 uur. Nadere informatie hierover staat bij nieuws onder Basketball'sCool.

Mail wel eerst even naar het secretariaat om een afspraak te maken als je mee wilt trainen: secretaris@challengers.nl.

 

Deze site informeert je over onze basketballvereniging maar ook over de spelregels en bevat informatieve, leuke links.
Als je echt helemaal niets wilt missen volg je ons ook op Facebook (facebook.com/basketballverenigingTheChallengers) en Instagram (instagram.com/bv_thechallengers)!