Lidmaatschap

Wil je ook graag basketballen en ben je 6 jaar of ouder? Kom dan trainen en/of spelen bij The Challengers!
Op dit moment telt onze club circa 130 leden en spelen we met 11 teams in de competitie. Je hoeft geen competitie te spelen, je kunt ook trainend lid worden. Basketballen, sportiviteit en gezelligheid staan bij ons op de eerste plaats. Binnen onze vereniging kent iedereen elkaar en dat maakt het basketballen extra leuk. Ieder jaar organiseren we aan het eind van het seizoen een gezellig mix-toernooi en tussendoor worden overwinningen gevierd en nederlagen nabesproken in de bar van onze thuishal (Partyzaal Tijnes).
 
Trainingsdagen
De trainingsdagen zijn op dinsdag en donderdag. De jongste jeugd begint rond 16.30 uur, de senioren trainen in de avond. De locatie is de Fanny Blankers Koenhal, het adres is te vinden in het contact menu. Kom gerust een paar keer met ons meetrainen.
Voor actuele trainingstijden, bekijk de trainingstijden pagina.
 
Basketball voor de jongste jeugd (Basketball S’Cool)
Eerst basketball eens uitproberen? Dan kunt u gebruk maken van onze strippenkaart. Voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar kan er getraind worden op donderdag van 17.00 - 18.00 uur in de FBK-hal te Hoofddorp. Ook kan er in Nieuw Vennep, sportzaal Sandestein, op woensdag van 17.00 - 18.00 uur getraind worden. Voor € 30,00 kan er een strippenkaart gekocht worden en kan uw kind 10 keer meedoen met de Basketball'sCool trainingen. Is de strippenkaart op? Dan kunt u gewoon een nieuwe bij ons kopen of eventueel lid worden van onze vereniging voor een korting.
 
Wedstrijden spelen
BIj de Challengers speelt elk team in een competitie. Dat betekent dus dat je gegerandeerd wedstrijden speelt! Geen behoefde aan wedstrijden spelen? Aamelden als trainend-lid kan uiteraard ook.
Bij het spelen van wedstrijden komen ook verplichtingen. Vanuit de bond is het verplicht on een en hetzelfde tenue te hebben. Zie het menu ons tenue hoe je deze kunt bestellen.
Daanraast zijn bij iedere wedstrijd 2 scheidsrechters en 2 juryleden nodig. Dit betekent dat je per toerbeurt (over het algemeen voor of na je eigen thuiswedstrijd) wordt ingezet om de score of de tijd bij te houden. Vanaf 14 jaar ben je verplicht om een scheidsrechterscursus te volgen en wedstrijden te fluiten. Het schema is altijd te vinden op de site onder het menu programma.
 
Contributie leden
Lees de pagina contributie voor de kosten van een lidmaatschap bij The Challengers.
 
Aanmelden
Enthousiast geworden en zin om basketballen bij The Challengers?  Op de aanmeldingspagina is het formulier te vinden.
 
Vragen
Als je vragen hebt kun je een mail sturen naar de secretaris (secretaris@challengers.nl). Er zal zo snel mogelijk gereageerd worden op uw bericht.