Basketball's'cool

Basketball's'cool is een laagdrempelige manier om kennis te maken met deze leuke teamsport voor jonge kinderen tot ongeveer 12 jaar... wie weet begint hier de volgende glansrijke basketball carriere :-)

De belangrijkste factor van deze trainigen is FUN, naast de algemeen belangrijke waarden sportiviteit en respect. Met de trainingen wordt er kennis gemaakt door te kijken naar de technische vaardigheden, waaronder dribbelen, passen en schieten. Tevens is het verdedigen een belangrijk aspect van het spel.

Aanmelden

Het aanmelden bij Basketball's'cool kan plaatsvinden met een inschrijfformulier, onder het kopje downloads

Met deze aanmelding en de betaling (contant of via betaling vooraf via het rekeningnummer van The Challengers) van de strippenkaart met 10 strippen kan er een aantal weken getraind worden totdat deze vol is. 

  • Laat deze strippenkaart aan het begin van de training aftekenen om deel te kunnen nemen.
  • Voor de informatievoorziening kan er d.m.v. de QR code ingeschreven worden voor de WhatsApp groep.

De volgende stap

Na het volgen van Basketball's'cool kan het zo zijn dat de volgende stap genomen wordt door een volwaardig lidmaatschap en het spelen van wedstrijden.

Daarvoor zal een inschrijfformulier ingevuld moeten worden om het lidmaatschap te bevestigen, inclusief 2 trainingen en 1 wedstrijd tijdens het seizoen. Tevens zal er een tenue aangeschaft moeten worden. Overleg even met de trainers en/of coaches voor de keuze van een spelers nummer op het shirt.